digital

Vi gør den digitale verden nem

”Cloud workflow for fotografer og andre kreative”

KURSUSINDHOLD

En hel dag i selskab med Adobes fotoapplikationer i Creative Cloud familien samt Adobes fotografiske og kreative

touch apps til smartphone og tablet. Kurset afvikles på Macintosh-platformen, men Windows/Android brugere får

også udbytte af kurset, da Creative Cloud er tilgængelig på Windows, og de fleste apps ligeledes er tilgængelig på

Android platformen.

 

KURSUSBESKRIVELSE

Dette unikke og tværgående kursus finder du ikke hos andre kursusudbydere. ”Cloud workflow for fotografer og andre kreative” fokuserer nemlig på arbejdsgangen i dit workflow. I stedet for en komplet gennemgang af funktionerne er vægten således lagt på de muligheder, der støtter op om hele den kreative proces fra start til slut i et projekt. Især når det gælder samspillet med den mobile platform.

 

Kurset henvender sig til såvel fotografer som andre kreative, der arbejder professionelt med billeder på tværs af computer, tablet samt smartphone og ønsker at udnytte den fleksibilitet, det cloud baserede workflow tilbyder. Et workflow, der blandt andet giver mulighed for at starte et projekt på den mobile platform og via integrationen med skyen gøre det færdigt på desktop platformen.

 

Desuden tilbyder apps til såvel tablet som smartphone en række helt nye funktioner, du ikke har på desktop platformen lige som disse giver mulighed for et endnu mere kreativt output. Det er altså ikke et spørgsmål om enten eller, men både og, idet synergien mellem den mobile platform og desktop platformen giver dig helt nye kreative muligheder.

 

”Cloud workflow for fotografer og andre kreative” beskæftiger sig udelukkende med applikationer, apps samt services fra Adobe. Kursets primære fokus er stillbilleder, men vi kommer også kort ind på de tilsvarende cloud baserede muligheder, når det gælder video.

KURSUS HIGHLIGHTS

Creative Cloud - din arbejdsplads i skyen: Creative Cloud er den lim, der binder applikationer, apps og dit arbejde sammen. Skyen er blevet en uundværlig del af vores dagligdag, og den gør det blandt andet muligt at starte et projekt på den mobile platform for senere at færdiggøre det på desktop platformen. På kurset gennemgår vi både mulighederne i Creative Cloud og de forskellige udgaver af Creative Cloud til såvel enkeltbrugere som arbejdsgrupper, ligesom vi gennemgår, hvilke applikationer og apps, der med fordel kan benyttes i det daglige samspil med Creative Cloud.

 

Muligheder på tablet og smartphone: I dag findes en række apps til tablet og smartphone, der ikke blot gør det muligt at arbejde kreativt med dine billeder, når du er på farten, men som rent faktisk også giver adgang til helt unikke funktioner, du ikke har på desktoppen. Det betyder, at disse mobile apps giver en added value til dit daglige arbejde, og takket være Creative Cloud er samspillet med dine desktop applikationer perfekt. På kurset gennemgår vi blandt andre Lightroom Mobile, Photoshop Mix, Photoshop Express, Photoshop Fix, Photoshop Touch og ikke mindst Capture, der samler de tidligere apps Color, Shapes, Brush og Hue i én.

 

Lightroom: Lightroom er et program med en brugerflade, der for nogle kræver en vis tilvænning. Lightroom er imidlertid meget mere end blot et supplement til Photoshop og Bridge. Det er en applikation, der gør hverdagen meget lettere - når man så at sige lige har fanget pointen. Det garanterer vi for, at du gør på dette kursus, hvor vi både gennemgår mulighederne for billedbehandling samt Lightrooms særdeles avancerede

 funktioner til arkivering, sortering og ikke mindst genfinding af billeder. Lightroom er med andre ord den perfekte makker for fotografen og dennes workflow. Især fordi den også findes i en mobil udgave til såvel tablet som smartphone.

 

Samspillet mellem Lightroom og Photoshop: Selv om du kan foretage RAW konvertering og ganske avancerede justeringer af dine billeder i Lightroom, er Photoshop naturligvis stadig det ultimative værktøj til avanceret billedbehandling. Du kan derfor få brug for at arbejde med dine billeder på begge platforme, og hvordan du udveksler dine filer på den mest effektive måde, vil du naturligvis lære på kurset. Vi vil således dække de udvalgte funktioner i Photoshop, du får brug for i den sammenhæng. Du lærer ikke avanceret billedbehandling, men du lærer, hvorledes Photoshop spiller sammen med Lightroom i dit workflow.

 

Skridtet videre: Dine billeder skal naturligvis benyttes i en sammenhæng. Derfor vil vi på kurset også komme ind på de muligheder, der gemmer sig i InDesign. Hvordan du arbejder med layout, hører ikke hjemme på dette kursus. Det gør til gengæld, hvorledes du arbejder med Color Theme Tool, som er et af de mest geniale værktøjer i InDesign i nyere tid. Dine farvepaletter kan du naturligvis gemme i skyen, lige som du kan oprette farvepaletter til brug på såvel stillbilleder som video direkte fra din smartphone eller tablet. På kurset vil der være mulighed for opdeling således, at de, der er mest interesseret i den fotografiske del, får mulighed for at gå i dybden med denne, mens de, der er interesseret i at ”tage skridtet videre”, får mulighed for det.

 

Kommende kurser:

 

-  Sådan laver du flotte videoproduktioner med dit DSLR kamera.

 

- Lær videoredigering  i Premiere Elements og opnå professionelle resultater.

 

 

UNDERVISER

Underviser på kurset er Henrik Malmgreen, der er uddannet journalist og fotograf. Han har mere end 25 års erfaring i såvel den grafiske som den fotografiske branche og har gennem en årrække udgivet fagmagasinet Digital Foto & Video - først på tryk siden som digitalt magasin. Dette er nu konverteret til engelsk og udgives worldwide i Apples AppStore under titlen Digital Publishing and Imaging. Henrik Malmgreen har tidligere været medarrangør af kurser og seminarer om blandt andet digital publicering samt kreativ fotografering og video workflow på smartphone.

 

FORUDSÆTNINGER FOR DELTAGELSE

Du har som minimum et Creative Cloud abonnement, der dækker Photoshop og Lightroom. Allerhelst har du et abonnement på den fulde Creative Cloud pakke. Kurset afvikles på Macintosh, og du medbringer egen computer samt iOS baseret Smartphone og/eller tablet med Adobes touch apps installeret. Windows/Android brugere får som nævnt også udbytte af kurset, da Creative Cloud er tilgængelig på Windows, og de fleste apps ligeledes er tilgængelig på Android platformen.

 

KURSUSSTED

Alle Digitals kurser på Sjælland afvikles på konferencecentret Konventum i Helsingør. Dette heldagskursus inkluderer morgenkaffe/te med brød, formiddagsforfriskning, frokostbuffet og eftermiddagsforfriskning.

 

KURSUSAFGIFT

Kursusafgiften pr. person er kr. 2.500 kr. plus moms, som betales ved at klikke på betalingsknappen i bunden af siden. Ved afbud senest 14 dage før refunderes halvdelen af kursusafgiften. Ved senere afbud er refusion ikke mulig. Skulle det blive nødvendigt at aflyse kurset, refunderes den fulde kursusafgift.

 

Ved at udfylde nedenstående formular tilmelder du dig kurset "Cloud workflow for fotografer og andre kreative" mandag den 11. april.

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Required

Required

Betal ved at klikke på betalingsknappen. Du kan betale både med kreditkort og via PayPal.

Cloud workflow for fotografer og andre kreative 11. april 2016

HUSK VI GIVER RABAT TIL MEDLEMMMER AF DANSK FOTOGRAFISK FORENING,

DANSK JOURNALISTFORBUND OG PRESSEFOTOGRAFFORBUNDET.

VÆLG BLOT DIN RABAT INDEN DU KLIKKER PÅ BETALING.

(Dokumentation for medlemsskab skal vises på kurset)

digital aps - stubbedamsvej 83 - 3000 - helsingør - tlf. 40 72 53 14